Start Aktuellt Hemlöshet Hiv & Hepatit Hälsocenter Tomtebo Internationellt Samarbeten Ekonomi Volontärer Kontakt
 

 

logo
Hivarbetet på fältet
Uppsök
Konferenser & Utbildning
Andra länder
Fotoalbum•
 
  Fotoalbum – Hiv & Hepatit

kari

Kari arbetar på heltid som Convictus uppsökare inom ramen för hiv & hepatitarbetet och besöker kontinuerligt olika platser där missbrukare samlas. På bilden möter han en person vid Björns trädgård på Södermalm i Stockholm. I Karis uppdrag ingår att hjälpa dem han möter med hjälp till sjukvård, socialtjänst och mycket mer.
 
Kari

Kari besöker regelbundet Anne och hennes hemlösa vänner på ett av husvagnslägren i Stockholms utkanter. Tack vara Convictus uppsökande arbete kan flera hemlösa nås än de som dyker upp av egen kraft på föreningens dagverksamheter.

uppsök

Testning och vaccination genomförs regelbundet och återkommande i Convictus regi på flera enheter som når hemlösa och missbrukare.
 
uppsök

Uppsökarna Kari Varhonen och Lotta Blosse förbereder de olika testningstillfällena.

per

Pär Netteltoft bearbetar och sammanställer data om Convictus hivarbete som regelbundet samlas in.
 
uppsök

Convictus når dagligen ca 200 hemlösa.

uppsok tjej

Anna Kliuchka, en av de många unga anställda i Convictus Ukraina, tilldelades nyligen ett stipendium från en anonym givare vilket innebär att hon till våren kommer att börja en psykoterapiutbildning i Kiev.

 
uppsök

Karin Nilserius är ansvarig för Convictus hiv- och hepatitarbete.

servering

Rainbow Swedens årliga utbildningsdagar för personal genomfördes i november hos Convictus. Dino Gerdin och Caisa Leeb-Lundberg från Bryggan Vantör stod för den mycket uppskattade menyn plus servering på Convictus Hälsocenter.
 
2 uppsok

Dmitriy Dihtyaruk och Oleksiy Danylenko är två av Convictus Ukrainas uppsökare som söker upp missbrukare på Kievs gator varje dag och bland annat byter smutsiga sprutor mot rena.

konf

Gemensamt utvecklingsmöte mellande tre självständiga organisationerna Convictus Sverige, Convictus Estland och Convictus Ukraina.
 
rainbow

Rainbows utbildningsdagar för personal 2010 genomfördes hos Convictus, här i den populära konferenslokalen.