Start Aktuellt Hemlöshet Hiv & Hepatit Hälsocenter Tomtebo Internationellt Samarbeten Ekonomi Volontärer Kontakt

 

convictus logo

Företag•
Myndigheter/Hälsa
Organisationer
Församlingar
 
 
 
 
 

Företag

Dipart
Samarbetet med byggföretaget Dipart har betytt väldigt mycket för Convictus. Dipart har sedan flera år tillbaka hjälpt med klädinsamlingar, ombyggnationer, donationer och mycket mer. Dipart har även öppnat vägar till kontakt med andra företag.

Adaptus Bemanning AB & Jobzon

Adaptus och Jobzon är auktoriserade bemannings. och rekryteringsföretag inom distribution , logistik, butik, produktion och kontor, Vi skapar framgång för individer och organisationer. Den 20 september arrangerar vi Running for Shelter 2014 – en välgörenhetsstafett om totalt 25.5 km – där vi i år valt att skänka överskottet till Convictus.
Efter volontärarbete i Convictus 2010 best'ämde vi oss för att stötta Convictus och deras genuina engagemang för hemlösa

Hannes Snellman advokatbyrå
Hannes Snellman är en nordisk advokatbyrå med kontor i Stockholm, Helsingfors, Moskva och St. Petersburg. Vårt fokus är transaktioner och tvister med nordisk anknytning. Hannes Snellman grundades ursprungligen 1909 i Helsingfors och är idag en internationell verksamhet med sammanlagt runt 300 anställda varav 200 jurister. Vårt Stockholmskontor startades 2008 och har idag ca 100 medarbetare.
Byrån stödjer Convictus genom bl.a. klädinsamlingar, avtalsgranskning för organisationen samt deltagande i ett välgörenhetslopp anordnat av Convictus.

Convictus.Coop Konsumföreningen Stockholm

Coop jobbar hårt med att minska matsvinnet i sina butiker. Coop När i Hjorthagen och snart Coop Extra i Stuvsta har kopplats ihop med Convictus Bryggan Hjorthagen respektive Convictus Bryggn Vantör. Organisationerna hämtar överbliven mat i butikerna som sedan blir frukost och lunch till gästerna i Hjorthagen och Högdalen.

Hatem & Sjunghamn Juristbyrå AB
Hatem & Sjunghamn Juristbyrå med fokus på alla som gått vilse i den juridiska djungeln. Visionen är att förenkla juridiken för alla och tillvarata allas fri- och rättigheter i Sverige.
Byråns huvudsakliga arbetsområden, vilka erbjuds alla oavsett ekonomiska möjligheter är familjerätt, migrationsrätt och brottmål. För de som inte har svenska som modersmål finns möjlighet till rådgivning på andra språk, b la arabiska och persiska.
Byrån stödjer Convictus genom att tillhandahålla utbildning och rådgivning inom byråns verksamhetsområden.

Fabrique
”Fabrique är glada att kunna hjälpa Convitus viktiga verksamhet. Vi är stolta över att få skänka bröd som inte sålts för dagen till ert fantastiska arbete.”

 
samarbeten
dipart bröd
Dipart hjälper b la till med en del byggjobb som behövs på de olika bryggorna. Brödsom hämtas dagligen från b la Fabrique och Åsö konditori som gästerna på Convictus dagverksamheter bjuds på..
 
Convictus är en ideell, partipolitiskt och religiöst obunden förening med 90-konto: 90 05 56-2